Everything is gluten-free – but you would never guess from the taste

Vuohelan Herkku is an expert on tasty solutions for gluten-free diets and other dietary requirements. Turn to us for baked goods, both fresh and frozen, as well as your favorite Farina-brand productsfor your own cooking and baking. Only gluten-free products and products made with pure oats are processed in any way our facilities. Our products do not contain wheat starch. We insist on using high-quality ingredients, and they are sourced from Finland, when possible. Our buckwheat and oats, for instance, are Finnish produce.


Just like homemade

 

It all started in Pirkko Hämäläinen's home bakery on the nearly 200 year old Vuohela farm. And from the fact that Pirkko was diagnosed with celiac disease. The journey has taken us from the old cottage to a modern bakery, while not forgetting taste and a baker's touch. We still fold our Karelian rice pasties by hand and bake them and our bread in stone hearth ovens in accordance with tradition. Read the story of our gluten-free bakery and experience the homemade taste!


Pirkko Hämäläinen valittiin vuoden 2013 valtakunnalliseksi Yrittäjänaiseksi

Vuohelan Herkun perustaja ja toimitusjohtaja Pirkko Hämäläinen on valittu vuoden 2013 valtakunnalliseksi Yrittäjänaiseksi.

Matka maatalonemännästä menestyvän yrityksen toimitusjohtajaksi ei aina ole ollut ruusuinen. Vahva usko omaan tekemiseen sekä Pirkon periksi antamattomuus ja sitkeys ovat kuitenkin vieneet häntä eteenpäin tällä tiellä.


Lue lisää valinnasta ja sen perusteista TÄSTÄ.

Page 1 of 2