Reseptit > Leivät > Jyväisät sämpylät, gluteeniton

Jyväisät sämpylät, gluteeniton

1 rkl hunajaa
2,25 dl vettä
1 tl suolaa
0,5 ps kuivahiivaa (6 g)
1 ps Farina Jyväisää jauhoseosta (300 g)
2 rkl öljyä

Lisää hunaja lämpimään veteen. Sekoita keskenään suola, hiiva ja jauhot. Lisää jauhoseos hunajaveteen vispilällä vatkaten. Anna taikinan tiivistyä hetki. 

Lisää öljy ja sekoita voimakkaasti käsin tai yleiskoneen keskinopeudella puolisen minuuttia. Leivo sämpylöiksi ja kohota lämpimässä hyvin peitettynä 30 - 45 min.

Paista 200 °C:ssa 20 - 25 min.

Vinkki! Saat kauniimman värin laittamalla uunin pohjalle laakean vesiastian.

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: