Reseptit > Suolaiset leivonnaiset > Kinkkumuffinssit, gluteeniton
×

Huomautus

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/479

Kinkkumuffinssit, gluteeniton

0,5 ps Farina Piirakkapohjaseosta (200 g)
3 dl Farina Täysjyväriisijauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 dl sulatettua voita
3 dl vettä
3 dl kermaviiliä
2 kananmunaa
3 dl kinkkurouhetta
1,5 dl pilkottua aurinkokuivattua tomaattia
2 tl suolaa
ruohosipulia silputtuna
ripaus mustapippuria
pinnalle juustoraastetta

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää sulatettu voi. Sekoita joukkoon vesi, kermaviili ja kananmunat. Lisää kinkkurouhe, tomaatti ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.

Annostele taikina muffinssivuokiin ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista 210 °C:ssa n. 15 - 20 min tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

 

TULOSTA