Reseptit > Jälkiruoka > Makeat blinit, gluteeniton

Makeat blinit, gluteeniton

(n. 15 kpl)

2 dl maitoa
1 kananmuna
0,5 prk kermaviiliä
1,5 dl Farina Blinijauhoseosta

Tarjoiluun:
lakkoja
kermavaahtoa
valkosuklaata rouhittuna
vaahterasiirappia
paistamiseen voita

Sekoita kulhossa maito, kananmuna ja kermaviili. Lisää jauhoseos ja sekoita. Paista blinit blinipannulla tai paistinpannulla. Käytä paistamiseen voita.

Tarjoa blinit lakkojen, kermavaahdon ja valkosuklaarouheen kera. Kaiken kruunaa loraus vaahterasiirappia.


BLOGIRESEPTI BY KERMARUUSU

Kermaruusu kommentoi:

”Useissa bliniohjeissa taikina sisältää hiivaa, jonka käsketään turvota kylmässä useampi tunti tai yön yli mutta tässä valmiissa blinijauhoseoksessa on leivinjauhe valmiina. Nämä blinit ovat nopeampia tehdä. Blineistä tuli kuohkeita ja hyvän makuisia.”

Katso resepti blogissa

Yhteistyössä:

blogirinki logo

 

 

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: