Reseptit > Makeat leivonnaiset > Mutakakku, gluteeniton

Mutakakku, gluteeniton

200 g tummaa suklaata
200 g voita
3 munaa
1 ps Farina Suklaakakkujauhoseosta (300 g)

Tarjoiluun esim.
mansikoita
vaniljajäätelöä

vuokaan rasvaa ja gluteenittomia korppujauhoja

Sulata paloiteltu suklaa ja voi mikrossa. Vatkaa munat kevyesti ja lisää joukkoon jauhoseos. Sekoita suklaa-voiseokseen.

Voitele ja jauhota vuoka (halkaisija 24 cm), ja levitä taikina siihen tasaisesti. Paista 200 °C:ssa 25 - 30 min. Jos haluat kiinteämmän kakun, paista hieman kauemmin (peitä foliolla, jottei pinta ruskistu liikaa).

Leikkaa kakku jäähtyneenä, niin sisus ei valu. Jos haluat juoksevan sisuksen, käytä kakkupala nopeasti mikrossa (n. 10 s täydellä teholla).

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: