Reseptit > Leivät > Pannuleipä, gluteeniton
×

Huomautus

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/479

Pannuleipä, gluteeniton

3 dl piimää
2 dl vettä
2 tl Farina Psylliumia
1 ps Farina Blinijauhoseosta (240 g)
1 dl Farina Tapiokatärkkelystä (+ 2 rkl padan jauhotukseen)
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
loraus hunajaa
loraus öljyä

Sekoita piimä ja vesi kulhossa. Lisää psyllium ja anna turvota n. 10 min. Lisää joukkoon kuivat aineet ja hunaja, vatkaa hyvin. Lisää öljy ja vatkaa vielä.

Esilämmitä valurautapata, voitele se ja jauhota tapiokalla. Kaada taikina pataan.

Laita uunin pohjalle paistonkestävä vesiastia. Paista leipää 200 - 225 °C:ssa 50 - 60 min (vedä leivän pintaan viillot kun leipä on ollut uunissa noin vartin).

Vinkki!
Saat paksumman kuoren, jos jätät leivän uunin jälkilämpöön vielä 20 minuutiksi.

TULOSTA