Reseptit > Makeat leivonnaiset > Pullat, gluteeniton

Pullat, gluteeniton

(12–15 kpl)

2 kananmunaa
2,75 dl maitoa
1 ps kuivahiivaa (11 g)
1 ps Farina Pulla- ja munkkijauhoseosta (450 g)
n. 100 g voita

gluteenitonta jauhoa
voiteluun kananmuna

Vatkaa kananmunat lämpimään (42 °C) maitoon, lisää hiiva. Vatkaa joukkoon jauhoseos. Anna vetäytyä lämpimässä peitettynä 30 min, niin että taikina tiivistyy.

Sulata voi ja lisää taikinaan. Vaivaa taikina hyvin. (Käsin saat paremman taikinan kuin koneella. Käytä apuna gluteenitonta jauhoa.) Pyörittele pulliksi, anna kohota lämpimässä peitettynä n. n. 45 min - 1 h.

Voitele munalla juuri ennen paistoa. Paista 220 - 225 °C:ssa 10 - 15 min.

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: