Reseptit > Suolaiset leivonnaiset > Riisipiirakat, gluteeniton

Riisipiirakat, gluteeniton

(n. 20 kpl)

 Taikina:
1 ps Farina Tummaa leipäjauhoseosta (300 g)
2,5 dl vettä
1 tl suolaa
2 rkl öljyä

Täyte:
n. 300 g riisipuuroa

lisäksi Farina Tapiokaa
voisulaa

Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään ja anna vetäytyä huoneenlämmössä 15 min.

Kauli taikina mahdollisimman ohueksi (käytä apuna tapiokaa). Painele pyöreällä muotilla piirakka-aihioita. Voit peittää aihiot tuorekelmulla kuivumisen estämiseksi.

Täytä piirakat riisipuurolla ja rypytä reunat. Paista 225 - 250 °C:ssa 15 - 20 min. Voitele paiston jälkeen voisulalla.

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: