Reseptit > Ruoka > Vegaaninen pizza, gluteeniton

Vegaaninen pizza, gluteeniton

Pohja:
1 ps Farina Pizza- ja piirakkapohjaseosta (300 g)
0,5 ps kuivahiivaa
2,25 dl vettä
0,5 dl öljyä

Täyte:
2 dl tomaattimurskaa
150 g gluteenitonta vegaanituorejuustoa (esim. Violife Creamy)
paprikaa
punasipulia
kirsikkatomaatteja
vegaanista pestoa
100 g Violife For Pizza -vegaanijuustoa
basilikaa

alustamiseen gluteenitonta jauhoa

 

Sekoita jauhoseos, hiiva ja lämmin vesi (+42 °C). Sekoita joukkoon öljy ja anna vetäytyä jääkaapissa peitettynä n. 30 min.

Alusta taikina, käytä tarvittaessa apuna gluteenitonta jauhoa. Kauli tai painele pohja ohueksi.

Sekoita tomaattimurskan sekaan vegaanituorejuusto ja levitä pohjalle. Täytä pizza paprikalla, punasipulilla ja kirsikkatomaateilla, laita päälle vähän pestoa. Raasta vegaaninen juusto ja levitä pizzan päälle. Paista 225 °C:ssa n. 15 min. Koristele basilikan lehdillä.

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: