Allt är glutenfritt
– förutom smaken!

Allt började med ett litet hembageri på den nästan 200 år gamla gården Vuohela. När företagets grundare, verkställande direktör Pirkko Hämäläinen, fick sin celiakidiagnos förändrades allt. Pirkko blev chockerad när hon märkte hur smaklösa glutenfria produkter var. Hon beslöt sig för att göra något åt saken och började utveckla glutenfria produkter genom att fokusera på förstklassiga råvaror, läckra recept och traditionell bakkunskap. ”Om det ska göras ska det göras på bästa sätt.”

Där började framgångssagan. I dag är Vuohelan Herkku ett av Finlands mest älskade glutenfria varumärken. Våra produkter passar flera olika typer av kosthållning.  


TRYGGT OCH SÄKERT

Vi använder bara glutenfria spannmål (bovete och ris) samt ren havre. Vi använder alltid finska ingredienser när det är möjligt. Våra produkter innehåller inte vetestärkelse, och i våra lokaler tillverkas ingenting som innehåller gluten.

Allt är glutenfritt  – förutom smaken!

VUOHELAN HERKKU OY
- Finlands ledande producent av färska glutenfria produkter
- Bröd, mättande och goda bakverk, frysta produkter samt mjöl
- Omsättning 6,052 miljoner euro (år 2013)
- Sysselsätter ungefär 50 personer
- Är verksamt i hela Finland
- Verksamheten började 1989 och aktiebolaget bildades år 2011


 

Fråga oss mer om våra produkter!

 

VUOHELAN HERKKU OY
Kustaantie 7, 19600 Hartola, Finland
vuohelanherkku@vuohelanherkku.fi
Fax +358 3 8729 850
FÖRSÄLJNINGS- OCH MARKNADSFÖRINGSCHEF
Jaana Heikkilä
+358 40 351 5331
jaana.heikkila@vuohelanherkku.fi
VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR
Pirkko Hämäläinen
+358 3 8729 810
pirkko@vuohelanherkku.fi