YRITYS > AJANKOHTAISTA

Vuohelan Herkku Oy investoi kasvuun

Gluteenittomien tuotteiden kuluttajakysynnän kasvu on aiheuttanut jo muutaman vuoden ajan positiivisia paineita Vuohelan Herkku Oy:ssä. Tästä syystä yritys investoi vahvasti tarjontansa laajentamiseen ja palvelukykynsä parantamiseen.

Vuohelan Herkku Oy siirtää tuotantonsa Lahteen Jokimaalle ja aloittaa elokuussa uuden, modernin leipomon rakentamisen. Uusi 6000 neliön tuotantotila tulee työllistämään noin 80 henkilöä.

– Olemme kasvuhaluinen yritys ja tähtäämme Suomen ykkösaseman lisäksi myös vientiin. Nykyistä toimitilaa on matkan varrella muutettu ja kehitetty niin, että se on palvellut hyvin tähän saakka, mutta riittävää kasvua tiloissa ei ole enää mahdollista saavuttaa, perustelee yrityksen toimitusjohtaja Pirkko Hämäläinen leipomon siirtoa Hartolasta Lahteen.

Päätös tuotannon siirtämisestä paikkakunnalta toiselle ei tapahtunut hetkessä. Sopivaa tonttia etsittiin muutaman vuoden ajan ja vihdoin se löytyi Jokimaalta Lahdesta.

Kun Vuohelan Herkun uusi leipomo on valmis, se on aikaisempaa tehokkaampi ja ympäristöystävällisempi. Tämä tarkoittaa työntekijöille toimivampaa työympäristöä ja yritykselle parempaa logistista sijaintia, mahdollisuutta tehostaa ja kasvattaa tuotantoaan ja tuoda markkinoille uusia, asiakkaiden toivomia tuotteita. 

Uusi leipomo aloittaa toimintansa vuonna 2018. Siihen saakka tuotanto toimii normaalisti Hartolassa.

Lisätietoja antaa Hannu Salo, Vuohelan Herkku Oy, hall. pj., puh. 050 576 0062

18.5.2017

Jälkiuunileipä auttaa nuoria!

Laitniemen tukikummit

Suomen itsenäisyyden juhlavuonna 2017 Vuohelan Herkku tukee syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Lahjoitamme jokaisesta myydystä Laitniemen jälkiuunileivästä 5 senttiä Tukikummit-säätiölle.

Laitniemen jälkiuunileipä on suosittu gluteeniton vaihtoehto perinteiselle ruisleivälle, Suomen kansallisruoalle. Siksi valitsimme juuri sen kerryttämään lahjoituksia suomalaisten nuorten tulevaisuudelle.

Suomalainen Tukikummit-säätiö auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria, jotka ovat vaarassa pudota pois ystäväpiireistä ja harrastuksista perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Säätiö sai alkunsa vuonna 2007 Sauli Niinistön ja Hjallis Harkimon yhteisestä huolesta nuorten puolesta. Tukikummit-säätiö toimii vapaaehtoisten avulla, ja kerätyt varat käytetään 100 % lyhentämättöminä nuorten ja heidän perheidensä auttamiseen.

“Tukikummit-säätiön avustus on ollut meille suuri pelastus. Perheellämme ei muuten olisi ollut varaa kustantaa lasten harrastuksia. Liikunta on onneksi pysynyt tyttärieni elämässä ja pitänyt heidät poissa huonoilta teiltä. Perheellämme on taloudellisesti edelleen tiukkaa, jopa entistä tiukempaa. Suuret kiitokset koko perheeltä!”

Lue tarinoita Tukikummien tuomasta avusta: www.tukikummit.fi

Kampanja jatkuu!

Kummit riisipiirakka

Lahjoitamme jokaisesta myydystä Riisipiirakka-pakkauksesta (pakaste) 5 senttiä Lastenklinikoiden Kummeille.

Pikkupotilaat tarvitsevat meitä kaikkia – Lastenklinikoiden Kummien sanoin: ”Yhdessä teemme ihmeitä.”

Gluteenittomalla Riisipiirakalla kerätyt varat käytetään lasten keliakiatutkimukseen. Kampanjapakkauksen tunnistat Kummit-merkistä.