Reseptit > Muut > Avokado-yrttitahna, gluteeniton

Avokado-yrttitahna, gluteeniton

VUOHELAN AURINGONKUKKAPATONGILLE

2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
2 rkl hienonnettua tuoretta tilliä
2 rkl hienonnettua tuoretta persiljaa
2 kevätsipulia silputtuna
1 kypsä avokado kuutioituna
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
1 tl sitruunamehua
1/4 tl suolaa
(koristeluun tomaattia ja basilikaa)

Sekoita yrtit ja kevätsipulit sauvasekoittimella. Lisää avokado ja tuorejuusto, pyöräytä sekaisin. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi. Levitä patongille, koristele ja nauti!

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: