Print this page

Cupcakes, gluteeniton

(8 - 10 kpl)

3 kananmunaa
1 ps Farina Suklaakakkujauhoseosta (300 g)
1 dl juoksevaa margariinia

TÄYTE 1, OMENA-KANELI:
1 pieni omena
0,5 tl kanelia
1 rkl sokeria
Kuorrute:
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 - 3 rkl tomusokeria
1 tl raastettua sitruunan kuorta

+ TÄYTE 2, VADELMA:
1 dl vadelmia
Kuorrute:
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 - 3 rkl tomusokeria
vadelmia murskattuna (tai säilykepunajuuren lientä)


Vatkaa kananmunat. Kääntele varovasti joukkoon jauhoseos ja margariini.

Kuutioi omenat ja pyörittele ne sokerin ja kanelin kanssa. Puolita vadelmat. Laita paperivuoat muffinivuoan koloihin.

Pursota paperivuokien pohjalle vähän taikinaa. Lisää joka toiseen vuokaan omenatäytettä ja joka toiseen vadelmia. Pursota lisää taikinaa, kunnes kukin vuoka on 3/4 täynnä.

Paista 200 °C:ssa n. 30 min. Jäähdytä muffinit. Sekoita kuorrutteen ainekset. Kuorruta kuppikakut omilla kuorrutteillaan juuri ennen tarjoilua. Halutessasi koristele nonparelleilla