Print this page

Marjapiirakka, gluteeniton

Pohja:

1 ps Farina Piirakkapohjaseosta (400 g)

1,5 - 2 dl juoksevaa margariinia

2 kananmunaa

0,5 dl vettä

Täyte:

2,5 dl maitorahkaa

1 dl vispikermaa

0,5 - 0,75 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

3 tl sitruunamehua

1 kananmuna

2 - 4 dl marjoja

Lisää jauhoseokseen margariini, kananmunat ja vesi. Vatkaa taikina kuohkeaksi sähkövatkaimella ja kaada piirakkavuokaan. Käytä joko yhtä isoa vuokaa (halkaisija 30 cm) tai kahta pienempää. Paista pohjaa uunin alatasolla 200 °C:ssa noin 10 min.

 

Sekoita maitorahka, vispikerma, sokeri, vaniljasokeri, sitruunamehu ja kananmuna keskenään ja kaada vuokaan. Lisää päälle marjoja maun mukaan. Jatka paistamista noin 30 min.