Print this page

Suklaakakku, gluteeniton

1 ps Farina Suklaakakkujauhoseosta (300 g)
1,5 dl juoksevaa margariinia
3 kananmunaa

Sekoita kulhossa jauhoseos, margariini ja kananmunat. (Jos käytät tavallista margariinia tai voita, sekoita jauhoseos ja rasva ensin keskenään. Lisää vasta sen jälkeen kananmunat.)

Vatkaa sähkövatkaimella 0,5 - 1 min, kunnes taikina on tasaista ja kuohkeaa. Kaada taikina voideltuun ja gluteenittomilla korppujauhoilla, kookoshiutaleilla tai pähkinärouheella jauhotettuun vuokaan (n. 1 l). Paista 190 °C:ssa noin 30 - 50 min. Voit kokeilla kakun kypsyyttä pistämällä ohuella tikulla. Kakku on kypsä, kun tikkuun ei jää taikinaa.

Vinkki!

Herkullisen banaani-suklaakakun saat lisäämällä taikinaan yhden hienonnetun banaanin.