Reseptit > Suolaiset leivonnaiset > Kinkkumuffinssit, gluteeniton

Kinkkumuffinssit, gluteeniton

200 g Vuohelan Piirakkajauhoseosta
3 dl Vuohelan Täysjyväriisijauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 dl sulatettua voita
3 dl vettä
3 dl kermaviiliä
2 kananmunaa
3 dl kinkkurouhetta
1,5 dl pilkottua aurinkokuivattua tomaattia
2 tl suolaa
ruohosipulia silputtuna
ripaus mustapippuria
pinnalle juustoraastetta

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää sulatettu voi. Sekoita joukkoon vesi, kermaviili ja kananmunat. Lisää kinkkurouhe, tomaatti ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.

Annostele taikina muffinssivuokiin ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista 210 °C:ssa n. 15 - 20 min tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

 

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: