Print this page

Korvapuustit, gluteeniton

(12 kpl)

Pullataikina:
2 kananmunaa
2,75 dl maitoa
1 ps kuivahiivaa (11 g)
1 ps Farina Pulla- ja munkkijauhoseosta (450 g)
n. 100 g voita

Täyte:
voita
sokeria
kanelia

gluteenitonta jauhoa
voiteluun kananmuna
pinnalle raesokeria

Vatkaa kananmunat lämpimään (42 °C) maitoon, lisää hiiva. Vatkaa joukkoon jauhoseos. Anna vetäytyä lämpimässä peitettynä 30 min, niin että taikina tiivistyy. Sulata voi ja lisää taikinaan. Vaivaa taikina hyvin. (Käsin saat paremman taikinan kuin koneella. Käytä apuna gluteenitonta jauhoa.)

Kauli taikina n. 0,75 cm paksuiseksi suorakaiteeksi. Levitä täytteet, rullaa ja leikkaa vinottain paloiksi. Nosta palat pystyyn kapea puoli ylöspäin ja paina keskeltä alas. Kohota lämpimässä peitettynä n. 45 min - 1 h.

Voitele ja koristele juuri ennen paistoa. Paista 220 - 225 °C:ssa 10 - 15 min.