Reseptit > Jälkiruoka > Kvinoa-banaanipannukakut, gluteeniton

#gluteenitonkisa

Resepti v. 2016 kisasta

Annukka M.

Kvinoa-banaanipannukakut, gluteeniton

(n. 14 kpl)

1 dl kvinoaa
1 banaani
1 ps Vuohelan Lettujauhoseosta (150 g)
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
0,5 tl suolaa
2 dl riisimaitoa

(paistamiseen öljyä)

 

Huuhtele ja keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan, anna jäähtyä. Soseuta banaani ja yhdistä banaanisose jäähtyneeseen kvinoaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä banaani-kvinoaseokseen, lisää lopuksi riisimaito. Sekoita tasaiseksi.

Paista lettupannulla pieniä pannukakkuja. Tarjoile suklaakastikkeen ja banaanisiivujen kera.

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: