Reseptit > Jälkiruoka > Mascarpone-pannukakut, gluteeniton

Mascarpone-pannukakut, gluteeniton

(n. 15 kpl blinipannulla)

3 keltuaista
250 g mascarponea
2,5 dl maitoa
1 kypsä banaani muussattuna
1 pss Vuohelan Lettujauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
3 valkuaista

Tarjoiluun:
hilloa
kermavaahtoa
banaania
marjoja
vaahterasiirappia
paistamiseen voita

Sekoita kulhossa keltuaiset, mascarpone, maito ja banaani. Yhdistä jauhoseos ja leivinjauhe, sekoita taikinaan.

Vaahdota valkuaiset ja kääntele varovasti taikinaan.

Sulata aina pieni nokare voita pannulle ja annostele taikina pannulle. Paista molemmin puolin kauniin ruskeaksi.

Tarjoile lisukkeiden kanssa tai kasaa pannukakuista ja lisukkeista "kakku".


BLOGIRESEPTI BY PIKKU MURUSIA

Pikku murusia kommentoi:

”Nämä maistuivat myös normaalia ruokavaliota noudattaville. Eroa ei huomaa maussa eikä rakenteessa.

Tavallisissa letuissa on helppoa huomioida allergioita valitsemalla esimerkiksi nesteeksi jotakin muuta kuin maitoa, jos mukana on maitoallergisia. Kookosmaitoon valmistettu taikina hitusella raastettua limenkuorta ja tarjoiluun tuoreita mansikoita, nam!”

Katso resepti blogissa

Yhteistyössä:

blogirinki logo

 

 

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: