Reseptit > Makeat leivonnaiset > Mustikkafondant, gluteeniton

#gluteenitonkisa

Resepti v. 2016 kisasta

Instagram @marelpel

Mustikkafondant, gluteeniton

(3 - 4 kpl)

1 dl sokeria
1 kananmuna
0,5 dl Farina Täysjyväriisijauhoa
2 tl vaniljasokeria
0,5 dl kaakaojauhetta
0,5 dl mustikoita
50 g voita

Koristeluun:
mustikoita
tomusokeria

Vaahdota sokeri ja muna. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita vaahtoon kääntelemällä. Lisää joukkoon myös mustikat ja sulatettu voi.

Voitele ja jauhota pienet annosvuoat gluteenittomilla jauhoilla. Annostele taikina vuokiin. Paista 200 °C:ssa n. 9 - 13 min, leivosten koosta riippuen. Taikina saa jäädä löysäksi keskeltä. Koristele mustikoilla ja tomusokerilla.

 

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: