Reseptit > Ruoka > Pannupizza, gluteeniton

Pannupizza, gluteeniton

300 g Vuohelan Pizzajauhoseosta
3 tl sokeria
1 ps kuivahiivaa
2 tl Farina Psylliumia
ripaus suolaa
2,75 dl maitoa
0,5 dl oliiviöljyä

taikinan käsittelyyn riisi- tai muuta gluteenitonta jauhoa

 

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää huoneenlämpöiseen maitoon. Sekoita hyvin ja anna vetäytyä 15 min. Lisää oliiviöljy ja vaivaa hyvin.

Taputtele taikina pannulle paksuhkoksi kerrokseksi; käytä apuna riisijauhoa. Anna kohota n. 30 min lämpimässä hyvin peitettynä.

Esipaista pohjaa uunissa 225 °C:ssa n. 8 min. Lisää täytteet ja paista n. 10 min tai kunnes pizza on kauniin ruskea.

Täyte-ehdotus:
savuporo, herkkusieni, punasipuli, basilika

 

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: