Reseptit > Suolaiset leivonnaiset > Piirakkapohja, gluteeniton

Piirakkapohja, gluteeniton

(1 pellillinen tai 2 pyöreää 24 cm)

100 g huoneenlämpöistä voita
100 g maitorahkaa
300 g Vuohelan Pizzajauhoseosta
0,75 dl vettä

gluteenitonta jauhoa

Nypi voi, maitorahka ja jauhoseos murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja anna tekeytyä jääkaapissa peitettynä 15 - 30 min.

Painele taikina leivinpaperin päälle pellille, käytä apuna gluteenitonta jauhoa. Esipaista 200 °C:ssa 10 - 15 min.

Lisää haluamasi täyte. Paista 180 - 200 °C:ssa 30 - 45 min.

Kinkku-pestotäyte
2 kananmunaa
3 dl ruokakermaa
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
2 tomaattia viipaloituna
3 rkl pestoa
150 g kinkkusuikaleita
150 g juustoraastetta

Vatkaa munat ja kerma kevyesti, lisää mausteet.

Levitä tomaatit, pesto ja kinkkusuikaleet esipaistetun pohjan päälle. Lisää juustoraaste ja viimeisenä muna-kermaseos.

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: