Reseptit > Makeat leivonnaiset > Pumpulipikkuleivät, gluteeniton

#gluteenitonkisa

Resepti v. 2016 kisasta

Instagram @viljattomanvallaton
viljattomanvallaton.blogspot.fi

Pumpulipikkuleivät, gluteeniton

(24 kpl)

75 g huoneenlämpöistä voita
0,75 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
1 dl perunajauhoja
1 dl Farina Tapiokatärkkelystä
0,5 dl kookosjauhoja

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna voimakkaasti sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperille ja muotoile tangoksi. Nosta kylmään noin puoleksi tunniksi.

Leikkaa taikina paloiksi ja pyörittele peukalonpään kokoisiksi palloiksi. Muista jättää pikkuleiville leviämisvaraa.

Paista 175 °C:ssa noin 10 min. Anna pikkuleipien jäähtyä ja koristele halutessasi sokerikuorrutuksella.

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: