Reseptit > Makeat leivonnaiset > Rocky Road –leivokset, gluteeniton
×

Huomautus

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/479

Rocky Road –leivokset, gluteeniton

(8–12 kpl)

0,5 dl Farina Tapiokatärkkelystä
2,5 dl vettä
1 ps Farina Suklaakakkujauhoseosta (300 g)
1 dl mantelirouhetta
100 g maidotonta margariinia sulatettuna

Päälle:
70 g maidotonta ja gluteenitonta suklaata
0,5 dl manteleita
100 g vaahtokarkkeja
1 dl rusinoita

vuoan voiteluun margariinia

Tee tapiokahyytelö: Sekoita Farina Tapiokatärkkelys veteen. Keitä n. 10 min. Jäähdytä.

Sekoita kulhossa jauhoseos, mantelirouhe ja sulatettu margariini. Lisää tapiokahyytelö ja vatkaa sekaisin.

Kaada taikina voideltuun, suorakaiteen muotoiseen vuokaan (33 x 22 cm) ja paista 200 °C:ssa n. 20 min.

Paiston aikana rouhi suklaa, puolita mantelit ja leikkaa isot vaahtokarkit pienemmiksi. Sekoita päälle tulevat ainekset keskenään ja levitä uunista otetun pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Jatka paistamista muutama minuutti. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.

 

 

 

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: