Reseptit > Makeat leivonnaiset > Rocky Road –leivokset, gluteeniton

Rocky Road –leivokset, gluteeniton

(8–12 kpl)

0,5 dl Farina Tapiokatärkkelystä
2,5 dl vettä
1 ps Farina Suklaakakkujauhoseosta (300 g)
1 dl mantelirouhetta
100 g maidotonta margariinia sulatettuna

Päälle:
70 g maidotonta ja gluteenitonta suklaata
0,5 dl manteleita
100 g vaahtokarkkeja
1 dl rusinoita

vuoan voiteluun margariinia

Tee tapiokahyytelö: Sekoita Farina Tapiokatärkkelys veteen. Keitä n. 10 min. Jäähdytä.

Sekoita kulhossa jauhoseos, mantelirouhe ja sulatettu margariini. Lisää tapiokahyytelö ja vatkaa sekaisin.

Kaada taikina voideltuun, suorakaiteen muotoiseen vuokaan (33 x 22 cm) ja paista 200 °C:ssa n. 20 min.

Paiston aikana rouhi suklaa, puolita mantelit ja leikkaa isot vaahtokarkit pienemmiksi. Sekoita päälle tulevat ainekset keskenään ja levitä uunista otetun pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Jatka paistamista muutama minuutti. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.

 

 

 

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: