Print this page

Suklaa-banaanikakku, gluteeniton

1 ps Farina Suklaakakkujauhoseosta (300 g)
1,5 dl juoksevaa margariinia
3 kananmunaa
1 banaani

Sekoita kulhossa jauhoseos, margariini, kananmunat ja hienonnettu banaani. (Jos käytät tavallista margariinia tai voita, sekoita jauhoseos ja rasva ensin keskenään. Lisää vasta sen jälkeen kananmunat.)

Vatkaa sähkövatkaimella 0,5 - 1 min, kunnes taikina on tasaista ja kuohkeaa. Kaada taikina voideltuun ja gluteenittomilla korppujauhoilla, kookoshiutaleilla tai pähkinärouheella jauhotettuun vuokaan (n. 1 l). Paista 190 °C:ssa 30 - 40 min. Voit kokeilla kakun kypsyyttä pistämällä siihen ohuella tikulla. Kakku on kypsää kun tikkuun ei jää taikinaa.