Reseptit > Suolaiset leivonnaiset > Suolaiset muffinit, gluteeniton

#gluteenitonkisa

Resepti v. 2016 kisasta

Instagram @niinaleppa

Suolaiset muffinit, gluteeniton

(12 kpl)

2 dl maitoa
300 g Vuohelan Pizzajauhoseosta
2 kananmunaa
1 dl juustoraastetta
1 dl aurinkokuivattua tomaattia (säilyke, valutettuna)
150 - 200 g fetajuustoa murusteltuna
1 rkl kuivattuja yrttejä

Kuorrutus:
1 prk valkosipulituorejuustoa (200 g)
1 prk ranskankermaa (150 g)
kirsikkatomaatteja
persiljaa

Yhdistä taikinan ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi. Annostele taikina muffinivuokiin ja paista 225 °C:ssa n. 15 min.

Yhdistä tuorejuusto ja ranskankerma ja levitä hieman jäähtyneiden muffinien päälle. Koristele puolitetuilla kirsikkatomaateilla ja persiljalla.

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: