Reseptit > Muut > Välipalakeksit, gluteeniton

Välipalakeksit, gluteeniton

(n. 10 kpl)

20 kpl pehmeitä taateleita
1 dl vettä
0,5 pss Vuohelan Leipäjauhoseosta (175 g)
1 dl rouhittuja cashewpähkinöitä
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl omenasosetta
1 rkl ruokaöljyä

Karpalo-kookos
0,5 dl kuivattuja karpaloita
0,5 dl kookoshiutaleita
1 tl vaniljajauhetta

Omena-manteli
0,5 dl pilkottua kuivattua omenaa
0,5 dl mantelirouhetta
1 tl kanelia

Sekoita taatelit ja vesi blenderillä soseeksi. Sekoita keskenään jauhot, pähkinärouhe ja siemenet. Lisää joukkoon taateli- ja omenasose sekä öljy. Sekoita tasaiseksi.

Jaa taikina kahteen kulhoon. Lisää toiseen taikinaan karpalo-kookosseoksen ja toiseen omena-manteliseoksen ainekset. Sekoita taikinat tasaisiksi.

Levitä taikinat leivinpaperoidulle uunipellille rinnakkain. Paista 150 °C:ssa n. 40 min.

Leikkaa kekseiksi heti kuumana mutta anna jäähtyä pellillä, jotta keksit pysyvät paremmin kasassa.

 

TULOSTA

OSTA VERKKOKAUPASTA: