Yritys > Ajankohtaista > Vuohelan vuosi

Vuohelan vuosi

Olemme nyt toimineet hieman yli vuoden uudessa tuotantolaitoksessamme Lahdessa. Vuosi on tuonut paljon tullessaan.

Leipomon muutto tapahtui elo-syyskuun aikana 2018 Hartolasta Lahteen. Arvata saattaa, että eihän tällaisen ison pytingin siirtäminen paikasta toiseen käy sormia napsauttamalla. Loppuvuosi 2018 meni uudessa

ympäristössä työntekoa opiskellen, ja tekemiseen mahtui niin onnistumisia kuin epäonnistumistakin, mutta sehän on elämää – eikö?

Mylly, jossa valmistamme kaikki jauhomme- ja jauhoseoksemme, muutti loppuvuodesta 2018 Joutsaan ja samalla investoimme uuteen pakkauskoneeseen, jolloin pääsimme käsin- ja tuplapakkaamisesta eroon.

Tammikuussa vietimme koko talon henkilökunnan yhteistä Strategiapäivää. Päivään kuului yhteistä tekemistä ja suunnittelua, miten kehitämme omaa ja yrityksen toimintaa erilaisia tehtäväpisteitä läpikäyden ryhmissä. Näin pääsimme myös tutustumaan toinen toisiimme, sillä muuton yhteydessä oli taloon tullut liuta uusia kasvoja töihin.

Keväällä olimme esillä sekä kuluttaja- että ammattilaismessuilla. Maaliskuussa olimme Fast Food & Cafe -messuilla, huhtikuussa Lautasella-messuilla ja toukokuussa PLMA messuilla Amsterdamissa.

Touko-kesäkuussa osallistuimme KasvuOpenin Hämeen kasvupolkuun, joka koostui kahdesta sparraus päivästä ja huipentui voittajien julkistamiseen. Lähdimme voittajina jatkoon Hämeen kasvupolusta kohti lokakuun KasvuOpen Karnevaalia, joka on kasvuohjelman valtakunnallinen finaali.
Kesäkuun lopulla päätimme avata leipomollemme myymälän ja näin syntyi Vuohelan Puoti, joka on lokakuun alusta alkaen auki kolmena päivänä viikossa, toivottavasti näemme mahdollisimman monet teistä ostoksilla!

Elokuussa julkaisimme Vuohelan ensimmäisen uutiskirjeen, joka ilmestyy 4 – 6 kertaa vuodessa. Käy sinäkin liittymässä uutiskirjeen saajaksi, jos et jo ole: https://www.vuohelanherkku.fi/yritys/kirjoita-meille

Syyskuu alkoi Keliakiaviikolla, jota vietimme leipomollamme Karnevaalin merkeissä ja paikalle saapuikin huomattavia määriä kiinnostuneita kolmen päivän aikana, suuri kiitos siitä kuuluu teille, meidän uskolliset ystävämme! Keliakiaviikkoa seurasi heti perään leipäviikko, jonka aikana toimme esille kauran ilosanomaa.

#vuohelanherkku

Vuohelan musta

25.9.2019

Takaisin ajankohtaista sivulle